R.ILIRIDA

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
R.ILIRIDA

  adresa fetare

  el presidente
  el presidente


  Numri i postimeve : 18
  Registration date : 21/11/2008

  adresa fetare Empty adresa fetare

  Mesazh  el presidente Fri Nov 28, 2008 2:56 pm

  islamway.com ka kuran
  http://www.islamway.com/sindex.php?section=chapters&recitor_id=36 Kjo eshte faqja e Husarit
  http://www.netmuslims.com/
  www.quraan.com
  http://english.islamway.com/sindex.php?section=erecitorslist Lista e te gjithë kenduesve te Kur’anit
  mund edhe ti shkarkosh
  http://www.muslimani.com/
  http://www.islam-eu.net/ Eshte shqip
  http://www.albmuslim.com
  http://www.dituriaislame.com
  http://www.geocities.com/athens/delphi/6875/mainalbanian.html Eshte shqip
  http://www.furkan.com.mk
  http://www.asr.com.mk Shqip,ka fetva
  http://www.reciter.org/ ka nje lloj programi qe degjon Kuran dhe e lexon,zgjedh dhe kenduesit
  http://www.burimi.net Interesante eshte shqip
  http://www.horizonti.com
  http://iisca.org (http://iisca.org/audio/ ketu ka ilahi)
  http://www.muslimhistory.00it.com/INitaliano/indexIT.htm italisht
  http://www.ankebut.com/ Shqip
  http://www.everteta.cjb.net/ Shqip
  http://www.kurandhesunet.net Shqip
  http://www.mendime.net/
  http://www.bajgora.com/
  http://www.zeriislam.com/
  http://foreignaffairs.tripod.com/armillotta/home_it.html
  http://foreignaffairs.tripod.com/armillotta/index_al.html
  http://www.bashkesiaislame.net/
  http://www.islaam.net/main/display.php?category=40 ka ilahi shume te bukura
  http://www.a2youth.com/multimedia/audio/anasheed.html Ka ilahi shume te bukura
  http://www.alb-islam.de/ shqip (me duket se eshte shiija)
  http://www.muslimsonline.com/~albanian
  www.mburoja.net
  http://www.islamvizion.com/ Shqip
  http://www.geocities.com/alcislam/ Shqip
  http://www.geocities.com/dine_hoxha/
  http://geocities.com/islamidhekrishterimi/ e ka hapur nje musliman
  http://www.muslimmultimedia.com/ SPECIALE ka nga te gjitha,video etj.
  http://www.aswatalislam.net edhe ky
  http://groups.msn.com/MuslimsaroundtheWorld shume interesant edhe ky
  http://www.islami.ch shqip
  http://www.datacomm.ch/arkastuf/ shqip Shume interesante
  http://www.qiksh.no/ shqip
  http://www.hamoislam.com/quraan.htm interesante ka Sudejsin
  http://www.allaahuakbar.net
  www.almuslim.de ka fotografi
  http://www.islamvizion.com/
  http://www.nektari.tk/
  http://www.harunyahya.com faqja e Harun Jahjas, ka libra shqip edhe italisht
  http://www.freewebs.com/theparadiseoftheheart/albanianpagefaqeneshqip.htm
  http://topsites.muslimminds.net/ ka nje liste adresash fetare
  http://www.islamgjakova.net/ ka gjera interesante
  http://www.kurani.net/ shume interesante, kontrolloje
  http://www.el-ahnaf.com/ shqip
  http://www.geocities.com/Athens/Delphi/6875/mesim.html shqip
  http://www.horizonti.com/
  http://www.revfamilja.org/
  http://www.aiitc.org/ shqip
  http://www.alb-islam.com/
  http://www.fejaime.com/forum/ shqip
  http://islamiceducation-ks.gq.nu/ shqip
  http://www.qquran.com interesante ka video etj.
  http://www.fejaime.com/forum/
  www.sedatislami.tk shume interesante
  http://home.wanadoo.nl/ajsha/fsh1.htm per femije
  www.40hadith.com ka 40 hadithet e Newewiut ne disa gjuhë
  http://www.geocities.com/nenhijeneshpates/
  http://www.qquran.com/qu.php?goto=tas kendues Kur’ani
  http://www.amicus.it/libri/corano/ italisht
  http://www.alhuda.it italisht
  www.harunyahya.com/albanian
  www.krenaria.com
  http://www.albanianislamiccenter.com qendra Islamike Shqiptare ne Amerike
  http://www.elxhihad.8m.com/ shqip interesante
  www.geocities.com/ebuhudhejfe shqip
  http://al.fgulen.com/ feqja e fethullah gylen shqip
  http://qiksh.no/al/index.php shqip
  http://www.geocities.com/mesonishqip/ ka linke
  www.klubikulturor.com interesante
  http://www.fjalaebukur.com/
  http://www.geocities.com/nenhijeneshpates/
  http://groups.yahoo.com/group/Alb-Selefet/
  http://www.islamsoft.tk/ ka programe
  http://www.albislam.com/ shume interesante
  http://www.mburoja.net/
  http://www.alb-islam.com/
  http://www.artislamic.com/ ne gjuhe te huaj, ka foto te ndryshme etj.
  http://www.drejtesia.net/ forum
  http://www.geocities.com/djalosh/ faqja e Olsi Jazexhi
  www.udhezimi dhe drita .com

   Ora është Tue Jun 18, 2024 2:55 am